Hjemmeside for borettslag, sameier og andre boligselskap

Ferdig nettløsning

Dere får en ferdig satt opp hjemmeside klar til bruk. Vi hjelper dere i gang og legger inn informasjonen dere har i dag.

På farten

Del innlegg, nyheter, informasjon og bilder direkte fra mobil. Enkelt å administrere selv om du er på farten. Dere kommer til å elske designet!

Lett å forstå

Få en ferdig løsning hvor dere trenger minimalt med kunnskap og opplæring for å komme i gang. Dere får markedets enkleste måte å administrere og publisere innhold på, uten behov for avansert kunnskap.

Ingen reklame

Fokus på stilrent og enkelt design. Løsningen leveres fri for reklame og annonser.

Profesjonelt design

Elegant og brukervennlig som imponerer besøkende og gjør beboere stolte. Designet for enkel navigasjon på mobil og god presentasjon av informasjon.

Brukerstøtte

Vi tilbyr brukerstøtte, samt opplæring. Vi oppfordrer dere til å benytte support-sidene, som oppdateres fortløpende, for å søke etter svar på spørsmål. Vi er tilgjengelig alle ukedager på e-post dersom dere lurer på noe. Brukerstøtte og veiledning er inkludert i månedsavgiften.

Kryptert kommunikasjon

Nettløsningen blir levert med et SSL-sertifikat, slik at brukerene av nettløsningen kan være trygg på at informasjonen de deler er sikker.

Daglig backup

Backup blir tatt hver dag, så dersom uhell skjer- kan du være trygg på at innholdet deres ikke blir borte.

Valgfrie tilleggsfunksjoner

Nettløsningen kan utvides med valgfrie funksjoner etter behov. Dette faktureres etter medgått tid med en timepris på kr 1250,- inkl. mva.

Fast månedspris

Vi har en fast og forutsigbar månedskostnad fra kr. 949,- eks.mva som forskuddsfaktureres årlig. Etableringsavgift fra kr. 4000,- eks.mva tilkommer.

Slik fungerer det

Administrasjonspanelet

Med et oversiktlig og brukervennlig administrasjonspanel kan dere gjøre endringer på 1-2-3, dere kan også se etter blyantikonet nederst i høyre hjørne (krever at du er innlogget) når du navigerer nettstedet for å gjøre endringer på den aktuelle siden. Superenkelt!

Skjema & Søknader

Løsningen leveres med skjema og søknader for bestilling av systemnøkler, postkasseskilt, skademelding (for skader i leilighet og/eller uteområde), dyrehold og utleie.

Vaktmester

Egen side med opplysninger om boligselskapets vaktmester. Beboerene kan ta direkte kontakt med vaktmester via eget kontaktskjema, vaktmester blir varslet på e-post.

Aktivitetskalender

Løsningen leveres med aktivitetskalender hvor dere kan legge inn aktiviteter (f.eks dugnader, årsmøte/generalforsamling el.). Dere kan legge til start og slutt tid for aktiviteten, adresse og en valgfri kommentar knyttet til aktiviteten.

Nyheter

Hold beboerene oppdatert på hva som skjer i borettslaget. Dere kan enkelt opprette og redigere nye innlegg. Innlegg kan også inneholde vedlegg (f.eks pdf el.). De siste 6 innleggene vises på forsiden.

Generalforsamling/Årsmøte

Løsningen leveres med et e-skjema slik at beboerene kan sende inn forslag og forslag til vedtak. Her kan dere også laste opp innkallinger og referater i etterkant.

FAQ

Bruk tiden deres på viktigere ting enn å besvare gjentakende henvendelser fra beboerene. Legg ut spørsmål og svar på FAQ-siden, slik at beboerene selv kan finne frem til viktig informasjon.

Søk

Løsningen leveres med en kraftig og synlig søkemotor, slik at beboerene enkelt kan finne frem til den informasjonen de ønsker på nettsiden.

Besøkstatistikk

Mulighet for integrering mot Google Analytics med statistikk over antall besøkende, mest besøkte sider, med mer.

Brukerkontoer

Løsningen gir deg brukerkonto til styremedlemmer og styreleder. Styremedlemmer kan f.eks ha kun journalistisk tilgang (opprette, redigere innlegg), mens styreleder har administrator tilgang.

Borl_fokuslab

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det fra hjemmesiden er bestilt til hjemmesiden er klar?

Vanligvis begynner vi arbeidet med å sette opp hjemmesiden samme dagen som vi har mottatt bestillingen, så lenge den er sendt inn før 15:00.

Jeg har ikke fått svar eller bekreftelse på min bestilling

Dersom du ikke har fått svar eller bekreftelse på din bestilling innen 1-4 virkedager, så kan du sende oss en e-post på hei@fokuslab.no.

Når kommer faktura?

Fokuslab fakturerer årlig og på forskudd for å redusere administrasjon. Fakturering finner først sted etter at du eksplisitt har bestilt hjemmesiden.

Jeg ønsker å si opp avtalen

Oppsigelse av avtalen kan sendes via vårt oppsigelsesskjema. Oppsigelsen kan også sendes per e-post til hei@fokuslab.no med følgende opplysninger: borettslagets navn, org.nr, innsender (navn, e-post, telefon). Ved oppsigelse løper avtalen ut inneværende år. Bruksrett til hjemmesideløsningen løper ut etter samme tidsperiode. Det må betales lisens for oppsigelsesåret.

Domenet ved oppsigelse av avtale
Ved oppsigelse overtar dere evnt. egne domener som ligger på vår konto. Domenet overføres til den nåværende redaktørens epostadresse.